Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(505 niezalogowanych)
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Cadaver napisał:
ona86bgo - jak ktos nie chce sie jezyka uczyc to jego prywatna sprawa, dzieci same sie jezyka naucza z pomoca rodzicow lub bez, a co do kmomunikacji miedzyludzkiej to z kim niby z tymi jelopami? Wystarczy ze za kazdym razem jak odwiedzam jakis urzad to glupota bije od wejscia.
Norweski przydaje sie do opierdolenia urzedasa.

Zeby stwierdzic czy ktos jest "jelopa", to potrzeba znac jego jezyk. Jezeli ktos à priori stwierdza, ze kazdy, kogo nie rozumie jest jelopa, to sam kim jest ????
I gratuluje, jezeli jedynymi osobami do "komunikacji miedzyludzkiej", sa dla ciebie urzednicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
AndersB napisał:
znam jednego głąba co jest tu 8lat i angielski słabiutki a na norweski mówi "mam wyjebane" bo dzieci juz chodzą doszkoły i szybko załapią. i później dzieci bedą robic za tłumacza bo tata baran. wstyd qrwa wstyd

ale temu co zajebał mi minusa nie jest wstyd...mam wyjebane na to,tylko chodzi o fakt,ze wstydzić się powinni a jeszcze tacy sa oburzeni i głośno za bardzo nie wypada,bo nie chca jobów to po złosci minusik,jak przedszkolak WSTYD qrwa,ze dzieci wasze za tłumaczy będą robić bedą WSTYDszacunku do dzieci własnych nie macie,ale od nich samych wymagacie i tyle w temacie dziękuję skończyłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
oppland napisał:
AndersB napisał:
znam jednego głąba co jest tu 8lat i angielski słabiutki a na norweski mówi "mam wyjebane" bo dzieci juz chodzą doszkoły i szybko załapią. i później dzieci bedą robic za tłumacza bo tata baran. wstyd qrwa wstyd

ale temu co zajebał mi minusa nie jest wstyd...mam wyjebane na to,tylko chodzi o fakt,ze wstydzić się powinni a jeszcze tacy sa oburzeni i głośno za bardzo nie wypada,bo nie chca jobów to po złosci minusik,jak przedszkolak WSTYD qrwa,ze dzieci wasze za tłumaczy będą robić bedą WSTYDszacunku do dzieci własnych nie macie,ale od nich samych wymagacie i tyle w temacie dziękuję skończyłam
zajebałem Ci plusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok